Seksi moda za močnejše

Foto: Žurnal24 Zivljenje 09.01.13, Urska Drofenik revija, foto: Drofenik
Urška Drofenik je predstavila modno kolekcijo, ki jo je v celoti posvetila močnejšim ženskam.
Oglej si celoten članek

Modna oblikovalka Urška Drofenik je v Grand hotelu Sava Superior organizirala modno revijo s "plus-size" modeli (močnejše postave).

"Želela sem sporočiti, da je tudi okroglo lepo in seksi ter da smo preveč bombardirani z reklamami 'popolnih' žensk, kajti prav vsak je lep, samo da je urejen, čeprav ni 'popoln'. Je pa zato zanimivejši," je o reviji povedala Drofenikova.

Ženskam, ki nosijo večje številke, svetuje, da so samozavestnejše, da ne nosijo samo črno in preširoko ter da naj poudarijo tisto, kar je na njih najlepše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.