Seksi obline zvezdniških hčera

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekatere zvezdniške hčerke dobro služijo s svojimi oblinami.
Oglej si celoten članek

Med najbolj uspešnimi sta vsekakor Alessandra Garcia, hčerka igralca Andyja Garcie, in Hayley Hasselhoff, hčerka Davida Hasselhoffa. Obe sta zelo iskani manekenki za večje številke.

Alessandra je povedala, da so jo v šoli zaradi kilogramov zbadali. "Vedno so obstajale situacije, ko je bilo moje telo tematizirano, na primer med plavanjem. Bila sem drugačna." Čez čas je lepa 25-letnica sprejela svoje telo. Naučila se je, da so lahko modne in lepe tudi ženske z oblinami.


Hayley se je Hasselhoffu rodila v zakonu s Pamelo Bach. Nosi nedrčke velikost 80D, zaradi česar je v ZDA zelo iskan model. S svojimi posnetki med drugim navdušuje tudi sledilce na Instagramu. "To je najbolj vroča ženska, ki sem jo v zadnjih letih videl," se glasi eden od številnih komentarjev.



Med prvimi slavnimi hčerkami, ki so kljub odvečnim kilogramom stopile ne modne brvi, je bila Mia Tyler, hči pevca Stevena Tylerja in igralke Cyrinda Foxe. 37-letnica je leta 2009 lansirala celo lastno linijo oblačil Revolution 1228.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.