Seksi Petra Slapar danes skoraj neprepoznavna

Foto: Žurnal24 Petra Slapar je dahnila usodni da in z možem odšla na poročno potovanje. Foto: Mediaspeed.net Petra Slapar Robert Lavtar
Nekoč seksi pevka, danes predana mamica. Bi jo prepoznali?
Oglej si celoten članek

Petra Slapar je v času svoje glasbene kariere veljala za eno najbolj zapeljivih pevk pri nas, a se je kmalu po rojstvu hčerke Arelene, ki je danes stara tri leta, povsem umaknila iz medijskih žarometov. Pred kratkim je na Facebooku Petrino fotografijo, na kateri je skoraj neprepoznavna, objavila Iris Mulej. Petra je brez ličil vsekakor drugačna, a še vedno prava lepotica.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:01 30. Avgust 2016.

    kdo sploh je to???prvič slišim za njo

  • 18:53 28. Avgust 2016.

    Šaman jo je dobr okrotil, drugače pa mi ki imamo dober spomin, se še vedno spominjamo tistega videa v čolnu, …

  • 16:46 28. Avgust 2016.

    res je neprepoznavna ,a jo pozna kdo je sploh to

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.