Seksi pin-up

Foto: Žurnal24 Charles Foto: Žurnal24 D&G Foto: Žurnal24 DKNY Foto: Žurnal24 Dolce & Gabbana Foto: Žurnal24 Dolce & Gabbana Foto: Žurnal24 Emporio Armani Foto: Žurnal24 Etro Foto: Žurnal24 Gottex Foto: Žurnal24 Gottex Foto: Žurnal24 Gottex Foto: Žurnal24 Issa Foto: Žurnal24 Moschino Cheap & Chic Foto: Žurnal24 Allude Foto: Žurnal24 Blugirl Foto: Žurnal24 Dolce & Gabbana Foto: Žurnal24 Allude Foto: Žurnal24 Pin Up Stars Foto: Žurnal24 Pin Up Stars Foto: Žurnal24 Pin Up Stars Foto: Žurnal24 Moschino Foto: Žurnal24 Pin Up Stars
Retro je v trendu in v trendu je tudi seksi pin-up videz, ki v vsej drznosti zaživi na ženskah z oblinami. Upajte si.
Oglej si celoten članek

Pustite, da vas visok pas, volančki, naborki, pikice, cvetlični vzroci in zapeljivi izrezi popeljejo v drzna petdeseta, ko so ženske zapeljevale s pin-up videzom.

Manjši trebušček, večje prsi
Če si v klasične bikinke ne upate skočiti zaradi trebuščka ali majhnih prsi, je to le še razlog več, da se odločite za pin-up videz. Kopalke z visokim pasom prekrijejo trebušček, modrček z volančki pa prsi optično poveča.

Drzno
Za popoln pin-up videz h kopalkam kombinirajte svileno ruto, ki jo lahko nosite namesto tunike, ovito okoli klobuka ali okoli glave za zaščito las pred soncem. Obvezen je tudi velik slamnik in velika, okrogla sončna očala, drznejše pa se bodo na plažo odpravile tudi s čevlji s platformo.

Z zapeljivimi kopalkami so se poigrali tudi modni oblikovalci, ki so retro videz nadgradili s trendovskimi elementi. Kako jim je uspelo, poglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.