Seksi voditeljica Kmetije na Popovi promenadi ukradla šov

Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen Foto: POP TV/ Miro Majcen
Ulala, ta pa ni kar tako!
Oglej si celoten članek

Vsako leto POP TV organizira Popovo promenado, gala zabavo za vse svoje sodelavce in partnerje in vsako leto nas nekdo navduši s svojim stajlingom. To je bila letos voditeljica Kmetije, novega resničnostnega šova, ki ga bomo spremljali na komercialni televiziji od 12. septembra dalje.

Natalija je s pomočjo stilistk Zarje Predin, ki skrbi za njene stajlinge tudi v oddaji Kmetija, in modne urednice Špele Štamol izbrala drzno kreacijo v ciklamni barvi. Obleka je poudarila njeno izklesano postavo, 'crop top' je razkril dodelan trebuh in razprt hrbet njeno tetovažo, ki predstavlja lovilca sanj.

"Obleka je bila zadetek v polno. Do mene je pristopila celo ena gostja in mi rekla, da je obleka perfektno krojena. Odlično in samozavestno sem se počutila v obleki, ko pa sem prihajala po rdeči preprogi, je bil to res trenutek slovenskega Hollywooda," je povedala Natalija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:18 1. September 2017.

    Ženske zelo lepo urejene, moški v glavnem tudi, le Jonas izgleda, kot da ga je krava pravkar prežvečila in izpljunila.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.