Šele sedaj dojeli, kako je pevcu v resnici ime, njihov odziv je neprecenljiv

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jason Derulo ni Jason Derulo …
Oglej si celoten članek

Pevec Jason Derulo je znan po tem, da v svojih pesmih ves čas ponavlja svoje ime, zato so bili mnoge presenečeni, ko so izvedeli, da Derulo ni njegov pravi priimek. Piše se namreč Desrouleaux

Kar nekaj uporabnikov Twitterja je šele pred nekaj dnevi izvedelo za ta podatek in njihov odziv je neprecenljiv ...

"Zakaj je njegov priimek videti kot urok iz Harryja Potterja?“, "Moje luči so začele utripati, ko sem poskušal izgovoriti ime“, "Jason de Rolex“, "Nič čudnega, da nam vedno govori, kako mu je ime“, je le nekaj komentarjev uporabnikov Twitterja.

V bistvu pa je Jason zelo premišljeno izbral ime Derulo in tisti, ki govorijo francosko, nad njim niso niti najmanj presenečeni, saj gre za izgovorjavo njegovega francoskega priimka Desrouleaux.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.