Šele zdaj ve, kaj je pravi seks

Foto: Žurnal24 Spencer je Heidi pokazal pot do pravih užitkov.
Mlada ameriška zvezdnica Heidi Pratt se je v nedavnem intervjuju zahvalila partnerju, ker ji omogoča, da na dan doživi tudi do 30 orgazmov.
Oglej si celoten članek

V septembrski izdaji Playboya bo ameriška izdaja objavila intervju s Heidi Montag Pratt, ki je zaslovela z vlogo v nanizanki The Hills. Letos sta s Spencerjem Prattom razmerje okronala s poroko in po besedah Heidi imata odlično spolno življenje.

S Spencerjem spoznala nov svet
Heidi se je v intervjuju Spencerju zahvalila za čudovit odnos, ki ga redno začinita z dobrim seksom. " Preden sem spoznala Spencerja, sem vedela, kaj je seks. A z njim sem vstopila v nov svet, ki obsega vse od fantazij do ljubezni," je povedala Heidi.

Menda je seks nekoč dojemala kot nekaj, kar se ti pač zgodi. Odkar je v razmerju s Spencerjem, pa se ga razveseli vsako minuto v dnevu. Priznala je tudi, da na dan doživi med 20 in 30 orgazmov. " Prav smilijo se mi pari, ki nisi spolno potešeni tako, kot sva midva," je še dodala.

Nimata zasebnih filmčkov
Mlada igralka je poudarila, da s Spencerjem ne bosta nikoli posnela svojih posteljnih norčij."Nikoli nisem gledala erotičnih filmov, zato nimam namena kakšnega posneti," je bil njen argument.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.