Seleni pošiljal opolzka sporočila

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
V javnost so prišla opolzka sporočila, ki jih je Justin Bieber pred kratkim poslal bivšemu dekletu Seleni Gomez.
Oglej si celoten članek

RadarOnline.com je razkril opolzka sporočila, ki jih je Justin Bieber nedavno poslal svojemu nekdanjemu dekletu Seleni Gomez.

"Punči, daj no, ljubim te," je Justin napisal Seleni, ki ga je nemudoma zavrnila: "Tega sranja ne bom več kupila. S teboj sem bila odkrita in ti dala še eno priložnost, a so imeli vsi moji prijatelji prav, da si pravi kreten." On ji je odgovoril: "Ti si vse, kar trenutno potrebujem. Vem, da mi s tabo lahko uspe." A Selena se očitno ne da več. "Zasvojen si z drogami, potrebuješ pomoč," mu je odpisala, on pa ji je na to odgovoril s fotografijo svojega penisa in pripisal: "Daj no, ne reci mi, da ne pogrešaš tega."

Seleni je prekipelo, a Justin ji je namenil še eno opolzko fotografijo, na njena sporočila, da mora poslušati menedžerja in se prijaviti na kliniko za odvajanje od zasvojenosti, pa odpisal: "Punči, ne slišim te čez svoj denar. Slavna si le zaradi mene, in to veva oba. To vedo vsi. Adijo … Pojdi jeb** koga drugega in drži te svoje talente stran od mene."

Justin, ki mu grozi deportacija, na domu pa ga je že obiskalo kar 12 detektivov, je očitno res dosegel dno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.