Selfie, ki je podrl vse rekorde

Foto: twitter.com oskarji selfie Foto: twitter.com barack obama
Ellen DeGeneres je na Twitterju objavila selfie (sebek), ki se je zapisal v zgodovino.
Oglej si celoten članek

Voditeljica 86. Oskarjev Ellen DeGeneres je na Twitterju objavila fotografijo z Jennifer Lawrence, Channingom Tatumom, Meryl Streep, Julio Roberts, Kevinom Spaceyjem, Bradleyjem Cooperjem, Bradom Pittom, Lupito Nyong'o in njenim bratom ter Angelino Jolie.

Zvezdniški selfie je v prvih 30 minutah po objavi delilo skoraj 780.000 ljudi, v 60 minutah je številka presegla milijon, do konca podelitve pa je sebek delilo že več kot dva milijona ljudi.

Ellen je s fotografijo podrla rekord, ki ga je ameriški predsednik Barack Obama na Twitterju postavil novembra 2012. Po zmagi na volitvah je objavil fotografijo z ženo in napisal: "Še štiri leta."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.