Selmi Blair se je na letalu odpeljalo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Selmo Blair so na nosilih odnesli z letala.
Oglej si celoten članek

Igralka Selma Blair se je s sinčkom Arthurjem vračala iz Mehike, ko je na letalu doživela živčni zlom. Kot so povedali očividci, je zvezdnica nenadoma začela jokati in kričati: "Na intimnih predelih mi povzroča opekline. Ne pusti mi niti jesti niti piti. Tepe me. Ubil me bo."

Kot poročajo mediji, naj bi napad doživela zaradi mešanice zdravil in alkohola. Pilot je pred pristankom v Los Angelesu obvestil reševalce, ki so igralko na nosilih odnesli z letala in prepeljali v bolnišnico. Več o njenem trenutnem stanju za zdaj še ni znanega.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.