"Sem človek, ki da veliko na zunanjost"

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Jure in Maja sta sinoči v šovu Zmenek na slepo dala vtis, da se je med njim razvilo nekaj več, a ostajata le prijatelja. Vendar Juretu ni žal, da se je prijavil.
Oglej si celoten članek

Eden od treh fantov, ki so sinoči zmenkovali v temi, je bil tudi Jure Stopar, sicer nekdanji izbranec operne pevke Alenke Gotar. Poljube si je izmenjal z dvema kandidatkama, z Majo in Anjo, na koncu pa je hotel na svetlobi spoznati Majo.

Kakšna se vam je zdela ta izkušnja, vam je kaj žal, da ste šli v šov?
Žal mi ni, jaz imam rad nove izkušnje in to je bila pozitivna izkušnja.

Ste dobili, kar ste pričakovali?
Postala sva dobra prijatelja, to je pa tudi vse.

Maja je na koncu rekla, da vaju čaka čudovita prihodnost. Kot prijatelja ali kaj več?
Kot prijatelja.

Ostajata v stikih?
Z Majo sva v kontaktu, ravno včeraj sva se slišala, saj sva bila oba na trnih zaradi oddaje.

V oddaji so dekleta brskala po vašem kovčku in v njem našle kondome. Ste upali na kaj več?
Ne, nikoli ne bi pričakoval kaj več. Že v oddaji sem povedal, da so bili kondomi božično darilo mojega brata in njegove žene, zato sem jih dal v kovček. To je bila šala.

Ko ste se spoznavali s Špelo, je bilo videti, da ste dobili erekcijo, je bilo res kaj na tem?
Ne, sploh ne. Špela mi že od samega začetka ni bila všeč, to pa se je poznalo od pasa, ko sva vstala s kavča. Potem me je začela tipati, ampak je to počela tako nežno, da njenega dotika sploh nisem čutil. V glavnem, ni bila nobena erekcija.

V oddaji ste povedali, da vam poljubi veliko pomenijo in ste se z dvema tudi poljubljali. Se tudi sicer tako hitro spravite k stvari?
Če iskreno povem, je zmenek na slepo precej drugačen od zmenka v živo. Tokrat sem si rekel "zakaj pa ne". Všeč mi je, da se s tisto, s katero grem na zmenek, pogovorim, da jo vidim. Tudi v oddaji sem povedal, da so mi bolj všeč športnice. Ko vse to pride, pride tudi poljub in še ostalo. Če tega ni, potem ni poljuba, razen te oddaje.

Kako se ta oddaja razlikuje od prvega zmenka?
Ta oddaja je zelo pozitivna izkušnja, če gledaš s srcem. Če ti vizualna podoba ženske ne pomeni veliko, temveč to, kaj začutiš.

Ste tudi vi takšen človek?
Jaz sem človek, ki da veliko na zunanjo lepoto in na notranjo. Če se to poveže in nastane neka celota, je lahko tudi kaj več.

Vi ste si v oddaji lahko ogledali Majo. Ste bili zadovoljni z videnim?
Pri Maji sem bil presenečen. Pozitivno. Zelo simpatična punca, ampak pri nama se razlikuje veliko stvari, a ne želim razlagati, kaj.

Sta po oddaji nadaljevala z zmenki?
Po oddaji smo šli vsi skupaj na kavo in sva se na koncu zmenila, da je to to.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:02 24. Januar 2014.

    Veliko blalalalala za nič.

  • 13:58 24. Januar 2014.

    pa ps. K že vsi tako kritizirajo to oddajo... men je veliko bolj gledljiva in zanimiva kot kerkol big brother, …

  • 13:52 24. Januar 2014.

    Tale Maja je naredila kapitalno napako, da se je na koncu odločala samo na podlagi videza... je pač očitno še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.