"Sem pač pretepal Michaela"

Foto: Žurnal24 Joe zagovarja svojo vzgojo Michaela. (Foto: Pixsell)
Joe Jackson, oče Michaela Jacksona, je v nedavnem intervjuju priznal, da je večkrat dvignil roko nad svojega sina, in dodal, da ga tega ni sram priznati. Pravi, da ni nič narobe z disciplino.
Oglej si celoten članek

Po Jackovi smrti se je pojavilo mnogo namigovanj, da je bil za Michaelovo nesrečno življenje kriv predvsem njegov oče Joe, ki naj bi ga v otroštvu duševno in telesno trpinčil.

 

O tem je zdaj končno spregovoril kar Joe sam, ki se brani z besedami, da njegove metode vzgajanja niso bile prestroge. "Moral sem biti takšen. Takrat so bili drugačni časi, na ulicah so vladale tolpe in nisem želel, da bi moj sin padel pod njihov vpliv."

 

Je Michael pretiraval?

Očitno je njegov način vzgajanja uspel, saj se Michael nikoli ni niti približal tolpam, se je pa zato vedno na smrt bal svojega očeta, kar je nekoč tudi priznal.

 

A Joe trdi, da to ni res, po njegovih besedah so za vse krivi mediji, ki napihujejo stvari. Pravi, da ne obžaluje ničesar. "Vsakič, ko sem našeškal Michaela ali katerega od otrok, so mediji to napihnili. Mediji obračajo čisto vse."

 

Čeprav se o strogem vzgajanju v Jacksonovi družini veliko govori, pa so drugi člani tiho. Edini, ki je o tem spregovoril na glas, je bil Michael.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.