Sendi znova mamica

Foto: Žurnal24 Sandra Klemm, Sendi
Pevka Sendi je že tretjič postala mamica.
Oglej si celoten članek

Po dveh hčerkah je Sandra Klemm, z umetniškim imenom Sendi, tokrat rodila sina. Z možem, glasbenikom Adamom Klemmom, sta ga poimenovala Matija. Rodil se je prejšnjo sredo, tehtal je 3600 gramov, velik pa je 54 centimetrov. Zakonca že imata dve hčerki, triletno Nino in štiriletno Ano.

Sendi, ki si je pred štirinajstimi leti prvič povečala prsi in takrat sprožila pravi medijski pomp, se je zdaj pošalila, da si jih bo morala po treh porodih znova popraviti.

Pevka je v devetdesetih letih zaslovela s pesmijo Nemirna kri. Na glasbeni sceni je vse od svojega devetnajstega leta, izdala pa je šest samostojnih albumov. Po desetletnem nastopanju se je odločila za pedagoško delo. Poučuje solo petje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:43 1. April 2016.

    Bravo za imena! Nina, Ana in Matija ... Super, da zdrava pamet le ni zapustila čisto vseh Slovenk.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.