Senzacija: Keanu Reeves svetu predstavil svojo partnerko

Foto: Profimedia KEANU REEVES, ALEXANDRA GRANT Foto: Profimedia KEANU REEVES, ALEXANDRA GRANT Foto: Profimedia KEANU REEVES, ALEXANDRA GRANT Foto: Profimedia KEANU REEVES, ALEXANDRA GRANT
Zvezdnik filmske franšize John Wick očitno le ni samski.
Oglej si celoten članek

Keanu Reeves že več kot 20 let velja za enega najbolj zaželenih samcev v Hollywoodu, zato bodo fotografije, ki so bile posnete na gala večeru LACMA Art+Film njegove oboževalke verjetno kar malo zabolele.

Foto: Profimedia KEANU REEVES, ALEXANDRA GRANT

Keanu se je po modri preprogi namreč sprehodil v družbi umetnice Alexandre Grant, ki jo pozna že več let. Leta 2011 je 46-letna Alex ilustrirala igralčevo knjigo Ode to Happiness, leta 2016 pa tudi njegovo drugo knjigo Shadows.

Gre za prvi uradni dogodek, na katerem se je par pojavil skupaj in se držal za roke. V galeriji pa si lahko ogledate, kako zaljubljeno delujeta, ko okoli njiju ni kamer.

Foto: Profimedia KEANU REEVES, ALEXANDRA GRANT

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:06 6. November 2019.

    Lepo, vsaj svojim letom primerno si je nasel.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.