Senzacija: Khloe Kardashian se je stiskala k temu žrebcu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tristan pozabljen?
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je Khloe Kardashian v napovedniku za družinski šov jokala, da ji je bil oče njenih dveh otrok, Tristan Thompson, spet nezvest.

Športnik je očitno pozabljen. V Milanu na tednu mode so lepotico namreč opazili v objemu italijanskega igralca, znanega iz poljskega porno filma 365 dni. Michele Morrone je med predstavitvijo kreacij, ki jih je Kim Karadshian ustvarila za modno hiše Dolce & Gabbana, sedel o Khloe in v bližini Kiminih otrok. Na zabavi po šovu se je par prešerno zabaval, se spogledoval in veliko dotikal, poročajo mediji.

Tiskovna predstavnika se na govorice še nista odzvala. Če je med njima preskočila iskrica, je Michele drugi moški, ki ga po Thompsonu, s katerim se je Khloe razšla lani, povezujejo z 38-letnico. Kardashian se je junija dobivala z nekim investitorjem, a se je romanca hitro ohladila. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.