Senzacija: Ne boste verjeli, s kom naj bi se videval Kanye West!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na vidiku nova zvezdniška romanca?
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia irina shayk DeuxMoi je poročal, da naj bi se glasbenik Kanye West, ki se ločuje od Kim Kardashian, dobival z manekenko Irino Shayk, nekdanjo zaročenko igralca Bradleyja Cooperja, s katerim ima 4-letno hčerko.

43-letni milijarder in modni oblikovalec in 35-letna Rusinja se poznata že več kot 10 let. Irina je imela vlogo v njegovem spotu Power, leta 2012 pa je njegovo modo predstavljala na pariškem tednu mode. Pred kratkim so manekenko v javnosti ujeli z majico, ki prihaja iz Westove kolekcije, zato bi govorice, da se med njima nekaj plete, lahko bile resnične ...

Zvezdnika namigovanj še nista komentirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:34 27. Maj 2021.

    Jaz imam pa majico od pokojnega Lagerfelda. A pol sva tudi midva par?

  • 16:22 27. Maj 2021.

    Oh ne, ne morem verjeti...

  • 11:27 27. Maj 2021.

    A zato ker nosi majico, pa vi ste res totalno bedni!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.