Senzacija! Sta zvezdnika res spet skupaj?

Foto: Profimedia sean penn, madonnna Foto: Profimedia sean penn, madonnna Foto: Profimedia sean penn, madonnna
Pevka in igralec naj bi bila spet par.
Oglej si celoten članek

Že od oktobra se šušlja, da sta se Madonna in Sean Penn, ki sta se leta 1989 po štirih letih zakona ločila, spet zbližala. Govorice očitno niso bile iz trte izvite, saj se je parček skupaj pojavil na dobrodelni prireditvi, ki jo je organizirala igralčeva dobrodelna organizacija.

Madonna je s sabo pripeljala svoja najmlajša otroka, posvojenca Davida in Mercy. Sina Rocca ni bilo blizu, saj Seana menda sovraži. Sean naj bi bil tudi razlog, da se je Rocco sprl z Madonno in da želi 15-letnik odslej živeti pri svojem očetu v Evropi.

Kakor koli že, Madonna je na prireditvi povedala, da Seana ljubi, odkar ga je prvič zagledala, in to se tudi do tega dne ni spremenilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.