SepTemBeR bo ustvarjalen

Foto: Žurnal24
Kombinacija števil 3 (leto), 9 (mesec) in zopet 3 (seštevek) bo v nas spodbujala pretok ustvarjalne energije in željo po oblikovanju.
Oglej si celoten članek

 

Dodajali bomo pridih nas samih in neke barvitosti v sicer siv vsakdanjik. Število 3 je število ustvarjalnosti in optimizma. Je število igrivosti in nagajivosti. Obenem pa je tudi število ranljivosti in občutljivosti, preplašenosti in previdnosti. Bodite pozorni na svoje reakcije. Ali se umaknete vase ali vztrajate pri tem, kar želite izraziti?

Glede na dodan vpliv števila 9 je pričakovati čustvene izbruhe, tako pozitivne kot negativne. Lahko da bomo verjeli v nemogoče, gradili sladke gradove v oblakih ali pa nas bo obhajala pretirana črnogledost in sumničavost.

September bo pravi čas za prenovo vašega doma ali preureditev delovnega prostora. Naj bo simbolično preporod in nov začetek. Uredite svoje okolje, svojo garderobo, predmete, ki jih uporabljate, pa naj gre za lonec za juho ali pa za komplet izvijačev. Kaj potrebujete, kaj je postalo navlaka, predvsem pa dodajte neko izvirnost in domiselnost.

DeLo za DuŠo:

Kdo ste globoko v sebi?
Če tiho prisluhnete, po čem hrepeni vaš notranji otrok?
Kako izražate svojo lastno individualno osebnost?
Vsak od nas je celica, je del celote, del nečesa več. Vsak od nas je unikat. Kakšni bi želeli biti? Kako boste to dosegli?
Kaj znotraj vas prebudi čisto in iskreno radost? Kaj pa ljubezen?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.