Septembra v kino z ljubeznijo

Foto: Kolosej Kako začiniti zakon Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Nevidno zlo: maščevanje Foto: Kinodvor Loti in skrivnost mesečevega kamna Foto: Kolosej Straža Foto: Kinodvor Sevajoče Foto: Kinodvor Moje ime je Li Foto: Kolosej Pogum Foto: Kolosej Časovna zanka Foto: Kolosej Divjaki Foto: Kinodvor Učitelj
Prihajajoča jesen bo kot nalašč, da kakšen dan z ljubeznijo skočite v kino na ogled romantike, akcije ali pa animirane pustolovščine. Preverite, kaj v septembru prihaja v naše kinematografe …
Oglej si celoten članek

Kako začiniti zakon (Hope Springs), od 6. septembra, Kolosej, Planeti Tuš: Priletna zakonca Kay in Arnold kljub ljubeči navezanosti že dolgo nimata več intimnih stikov, zato se Kay odloči popestriti njuno ljubezensko življenje. Čemernemu Arnoldu predlaga počitnice v letovišču ...

Rimu z ljubeznijo (To Rome with Love), od 6. septembra, Kolosej, Planeti Tuš: Režiser radoživih urbanih komedij Polnoč v Parizu in Ljubezen v Barceloni, Woody Allen, predstavlja kolaž zelo različnih človeških usod, ki prepletejo svoje nenavadne življenjske poti v večnem mestu, Rimu.

Nevidno zlo: Maščevanje (Resident Evil: Retribution), od 13. Septembra, Kolosej, Planeti Tuš: Smrtonosni virus korporacije Umbrella še naprej pustoši po planetu in človeštvo spreminja v nepregledne množice ubijalskih zombijev. Bojevnica Alice se trudi prodreti v osrčje zloveščega združenja …

Loti in skrivnost mesečevega kamna (Lotte ja kuukivi saladus), Planet Tuš od 6. septembra, Kinodvor od 8. septembra: V dogodivščini psičke Loti se srečate s triuhimi zajci, pujsom – slavnim zbirateljem dežnih kapljic, ki hrani celo deževnico z okusom kuhanega korenja in obiščete nenavadne kraje.

Straža (The Watch), od 13. septembra, Kolosej, Planeti Tuš: Redoljubni Evan želi po najboljših močeh prispevati k razvoju lokalne skupnosti, zato po številnih (bolj ali manj neuspešnih) projektih ustanovi sosesko stražo.

Sevajoče (The Radiant), 18. september, enkratna projekcija, Kinodvor: Film raziskuje posledice dogodkov 11. marca 2011, ko je ob 14:45 veliki potres v Tohoku prizadel severovzhodno obalo Japonske, sprožil cunami in povzročil delno stopitev sredice reaktorja jedrske elektrarne Daiiči v Fukušimi.

Ime mi je Li (Io sono Li), od 18. septembra, Kinodvor: Shun Li je nezakonita kitajska priseljenka, ujeta v zanko sumljive pogodbe z izkoriščevalskim delodajalcem. Ta ji obljublja, da se ji bo po odplačilu dolgov v Italiji lahko pridružil njen osemletni sin.

Pogum (Brave), od 20. septembra, Kolosej, Planeti Tuš: Pogum prikazuje junaško dogodivščino princese Meride, izurjene lokostrelke in trmaste hčere kralja Fergusa in kraljice Elinor. Merida je odločena, da se bo podala na svojo pot v življenju in se tako upre starodavnemu običaju.

Časovna zanka (Looper), od 27. septembra, Kolosej: »Looperji« so izurjeni morilci v sedanjosti. Ko kriminalne organizacije iz prihodnosti želijo, da kdo umre, ga pošljejo k njim, oni pa ubijejo tarče iz prihodnosti …

Divjaki (Savages), od 27. septembra, Kolosej, Planeti Tuš: Trije prijatelji se ukvarjajo s pridelavo in prodajo prvovrstne marihuane. Idilično sožitje najboljših lastnosti miroljubnega Bena, agresivnega Chona in zapeljive O zmoti mehiški mamilarski kartel, ki ugrabi O.

Učitelj (Monsieur Lazhar), od 27. septembra, Kinodvor: Letošnji oskarjev nominiranec za najboljši tujejezični film je ganljiv portret dobrega moža in dobrega učitelja, ki se kompleksnih in težkih tem smrti, žalovanja in krivde loteva s toplino, vedrino in tihim humorjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.