Šerbedžija prihaja v Ljubljano

Foto: Miro Majcen
Foto: Miro Majcen
Po dveh razprodanih Božičnih koncertih v Cankarjevem domu se veliki umetnik Rade Šerbedžija ponovno vrača v Ljubljano.
Oglej si celoten članek

26.decembra bo v Cankarjevem domu pripravil nepozabni božični koncert, in sicer ob spremljavi njegovega banda Zapadni Kolodvor.

Lansko leto je Šerbedžija publiko presenetil z nenapovedanimi gosti, kot so Severina, Vlatko Stefanovski, Vlado Kreslin, Jure Ivanušič in drugi. Letos je veliki interpret prav tako skrivnosten glede gostov, izdaja le, da bo koncert drugače kot pretekla leta. 

Mednarodno priznani vsestranski izvajalec, igralec, režiser, pisec in poet, ki se na svojih nastopih v petju, recitaciji in v izjemnih vložkih polnih anekdot, dotakne vseh ključnih točk svoje kariere in vse to ob romantični spremljavi dveh kitar, violine, harmonike in kontrabasa, svoje publike nikoli ne pusti hladne. Tokrat bo Rade Šerbedžija predstavil tudi svoj novi album Vrijeme je, draga, vrijeme je, ki je izšel pred meseci. Prav tako bo kot vedno slišati tudi nekaj etna, starogradskih pesmi, romskih balad, zimzelenih melodij in že skorajda ponarodele šansone in seveda tudi nekaj poezije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.