Serena Williams: Kakšna romantična gesta njenega moža!

Foto: Profimedia serena williams Foto: Profimedia serena williams Foto: Profimedia serena williams Foto: Profimedia serena williams
Takšnega pozornega moža si verjetno želi vsaka ženska ...
Oglej si celoten članek

Alexis Ohanian, mož teniške igralke Serene Williams, je očitno zelo romantična duša, kar sedaj vedo vsi, ki živijo v Palm Springsu. 

Pozorni mož je namreč po Sereninem prvem teniškem dvoboju po rojstvu hčerke najel štiri oglasne panoje in Kalifornijcem razkril, da je teniška igralka najboljša mama na svetu. Serena je bila navdušena. Na Instagramu je zapisala, da je srečna, da ji pri vrnitvi na teniško igrišče ob strani stojita mož in hčerka in dodala: "Ljubim presenečenje, ki sta mi ga pripravila. Počutim se posebno. Ljubim vaju."

Foto: Profimedias Serena Williams in Alexi Ohanian

Serena je mamica postala 1. septembra lani, novembra pa jo je Ohanian odpeljal pred oltar. Serena je sicer pred kratkim razkrila, da so se pri njej po porodu pojavili nevarni zapleti.

Magazin Drama: Serena Williams bi skoraj umrla

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:58 3. Marec 2018.

    Ja, s polno ritjo je lahko srati...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.