Serena Williams zaljubljena v slavnega pevca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Serena Williams je zaljubljena! V nikogar drugega kot znanega raperja Draka.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Drake Pred nekaj dnevi so ameriški fotografi ujeli Sereno Williams na večerji z raperjem Drakom. Brez dvoma je to najnovejši hollywoodski par, saj na večerji nista mogla skriti strasti in sta se cel večer poljubljala in obdajala z nežnostmi.

Triintridesetletnica je z pet let mlajšim glasbenikom flirtala že nekaj časa, tudi preko Twitterja. Vir blizu športnici je povedal, da sta si bila všeč že nekaj časa in da nikoli ni bil pravi čas. Ali je imel Drake turnejo in je potoval po svetu ali je Serena imela turnir in je ni bilo doma. Zdaj pa imata oba čas in oba sta samska.

"Poznata se že več let in od nekdaj je bila med njima kemija. Drake jo je večkrat povabil na zmenek, a mu Serena ni verjela, ker je mislila, da se šali. Bala se je, da bo še ena od 'trofej', a očitno je tokrat drugače,“ je povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.