Serije, ki zasvajajo

Foto: Žurnal24 Katera je vaša najljubša TV-serija?
Gledalci in zagrizeni oboževalci TV-serij so za najboljšo serijo vseh časov izglasovali dramo 24. Drugo mesto na lestvici najbolj zasvajajočih TV-serij pa si je prislužila nadaljevanka Skrivnostni otok.
Oglej si celoten članek

Anketo, v kateri je sodelovalo več kot tri tisoč gledalcev in oboževalcev TV-serij, so pripravili na spletni strani Lovefilm.com. Na seznam tistih TV-serij, ki najbolj zasvojijo, so med drugim uvrstili še humoristično nanizanko Prijatelji, znanstvenofantastično serijo Heroji, forenzično nanizanko Na kraju zločina, Beg iz zapora, Sopranove in humoristično nanizanko Seks v mestu.

Obiskovalci spletne strani Lovefilm.com so izglasovali svojega favorita, vi pa si v anketi na desni strani izberite svojega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.