Šest let vozi vzvratno

Foto: Žurnal24
Indijski taksist si ni niti predstavljal, da se mu bo življenje popolnoma spremenilo po tem, ko se mu je pokvaril taksi.
Oglej si celoten članek

30-letni Harpreet Dev se je leta 2003 vračal z neke zabave in ugotovil, da se mu je pokvaril avtomobil. Ta je namreč vozil le vzvratno. Taksist je od vlade dobil posebno dovoljenje za vzvratno vožnjo in tako postal slaven v indijskem mestu Bhatinda.

Vzvratna vožnja mu je tako prirasla k srcu, da je Indijec avtomobil predelal in sedaj ima njegov taksi kar štiri vzvratne prestave in eno „normalno“. Njegov taksi brez težav „potegne“ tudi do 80 kilometrov na uro.

„Izpilil sem svojo vzvratno vožnjo. Srečen sem, ker sem na nek način poseben,“ je dejal 30-letni taksist. Toda njegova vožnja ima tudi slabe strani. Začel ga je namreč boleti vrat, trpi pa tudi njegova hrbtenica. Kljub temu ne misli odnehati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.