Šest ritualov, ki so značilni za srečne pare

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
To so posteljne navade srečnih parov.
Oglej si celoten članek

1. V posteljo hodijo ob istem času.
Ona že spi, medtem ko on sedi v dnevni sobi in gleda televizijo? To se seveda dogaja tudi pod streho srečnih parov, a zelo redko. Skupne aktivnosti, med katere spada tudi odhod v posteljo, so za odnos zelo pomembne. Občutek povezanosti naj bi bil pri parih, ki skupaj zaspijo in se pred spanjem še malo pocrkljajo, večji kot pri parih, ki v posteljo ne hodijo ob isti uri.

2. Dan zaključijo s prijetno temo.
V postelji ne razpravljajta o temah, ki vas obremenjujejo. Tako se boste izognili morebitnemu prepiru in slabšemu spancu. Dan zaključita s pozitivnim doživetjem.

3. Pred spanjem razrešijo vse konflikte.
Če sta se s partnerjem sprla, se pred spanjem pogovorita. Če boste jezni, razočarani ali žalostni, se lahko od mirnega spanca poslovite …

4. Ugasnejo televizijo, mobilnik, tablico …
Srečni pari se pred spanjem ne bodo ukvarjali s svojimi elektronskimi igračami, ampak drug z drugim.

5. Izmenjajo si nekaj lepih besed.
"Vesel sem, da si z mano.“ "Upam, da se mi bo danes sanjalo o tebi.“ Partnerju ne pozabite povedati, kako pomemben vam je.

6. Poljub za lahko noč.
Majhna gesta, velik pomen ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.