Šest tisočakov za dizajnersko legokocko

Foto: Imaxtree torbica Chanel Foto: Imaxtree torbica Chanel Foto: Imaxtree torbica Chanel Foto: Imaxtree torbica Chanel Foto: Imaxtree torbica Chanel Foto: Imaxtree torbica Chanel Foto: Imaxtree torbica Chanel Foto: Imaxtree torbica Chanel Hailee Steinfeld Foto: Imaxtree torbica Chanel Kim Kardashian
Chanelova legotorbica je bila zagotovo torbica, ki je letos najbolj izstopala.
Oglej si celoten članek

V obliki malce večje legokocke z značilnim logotipom dveh prekrižanih črk C je bila Chanelova torbica letos ena izmed najbolj zaželenih. Vanjo se je zaljubilo nemalo zvezdnic, med njimi Diane Kruger, Hailee Steinfeld, Rita Ora, Kim Kardashian in Rosie Huntington-Whiteley.

Čeprav je narejena iz plastike in meri le 12 x 20 x 5,5 cm, je njena cena vrtoglava, saj stane okoli 6.300 evrov. Kaj pravite, je vredna svojega denarja?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:49 30. December 2013.

    Za to vsoto kolikor ta torbica stane,bi kupila otrokom lego kocke!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.