Seštejte številke rojstnega datuma in preverite, kaj vas čaka leta 2018!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Število življenjske poti je eno izmed petih osebnih števil, s pomočjo katerih numerologija, veda o številih, pomaga razumeti nas kot posameznika in kot unikat.
Oglej si celoten članek

Izračunamo ga povsem preprosto, saj je seštevek našega rojstnega datuma. Število življenjske poti nekoga, ki je rojen 6. 5. 1978 je tako 9 (6 +5 + 1 + 9 +7 + 8).

Število življenjske poti 1
Predajte nekaj zadolžitev na druge. Čaka vas leto novih poznanstev, ki bodo okrepile občutek, da nekam pripadate. Delajte na spremembi načina komuniciranja. Učili se boste sprejemanja.

Število življenjske poti 2
Povežite se z osebami, ki podpirajo vaša načela. Če se boste še vedno postavljali na drugo mesto, vas bo energija leta 2018 slej kot prej prisilila, da se najprej in najbolj posvetite ravno sebi.

Število življenjske poti 3
Največ sprememb se vam obeta preko novih oseb. Okrepili boste svojo samozavest, če boste trdno stali za svojimi načeli. V nasprotnem primeru pa bo življenje lahko v 2018 zelo naporno.

Število življenjske poti 4
Obeta se vam vsaj en odnos, preko katerega se boste na nek način prisiljeni postaviti za sebe. Cenite svojo delo in doprinos. (Pretirana) utrujenost opozarja, da ne živite svojega poslanstva.

Število življenjske poti 5
Pazljivi bodite, da vas osebe, s katerimi se družite, ne vkalupljajo. Uspeh vas čaka v povezovanju, zato se novih projektov ne lotevajte sami. Možno je povezovanje s tujino ali selitev.

Število življenjske poti 6
Če boste 'potrpeli, da bo mir pri hiši', vas bodo okoliščine slej kot prej tako dušile, da bo počilo. Samski lahko spoznate sorodno dušo, vezani pa boste postavljeni pred vprašanje: je to res to?

Število življenjske poti 7
Osebnostno boste rasli, a na nenavaden način. Kot bi se učili na tujih napakah. Proti koncu leta boste opazili okrepitev lastne suverenosti in strokovne podkovanosti. Delite svoje znanje.

Število življenjske poti 8
Ego lahko zelo meša štene v vaših odnosih. Če boste ohranili lastni mir, se boste zlahka obdali z osebami, s katerimi boste tvorili novo poslovno zgodbo. Uspešno, seveda. Pazljivo z egom!

Število življenjske poti 9
Okolico učite sočutja in povezovanja. Prav možno je, da boste zelo zaljubljeni. Ne zapadajte preveč pod vpliv novodobnih trendov, zaradi katerih lahko gradite gradove oblakih namesto na zemlji.

"Vsak izmed nas piše svojo zgodbo, v katero vpleta druge osebe. Ego je potreben, da bi resnično prepoznali in živeli sebe, sicer bi bili le približek odtenkov okolice. Bodite zvesti sebi in živite sebe," še svetuje priznana numerologinja Lili Sorum.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 23:11 31. December 2017.

    06.05.1978 = DAN: 0+6=6; MESEC: 0+5=5; LETO:1+9+7+8=25 => 2+5=7...... Dan+Mesec+Leto= 6+5+7=18 => 1+8= 9

  • 18:35 31. December 2017.

    očitno ga ima avtor tega članka kar precej pod kapo! ima namreč svojo logiko seštevanja! Dandanes je pa lahko vsak …

  • 18:11 31. December 2017.

    logika žurnal na psu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.