Šestnajst elektronskih uric

Foto: Žurnal24 Vstopnice za 16 ur elektronike v predprodaji stanejo 22 evrov. (Foto: arhiv Dnev
Dan elektronike. Rojstnodnevna zabava na kar dveh lokacijah.
Oglej si celoten članek

Elektronska terapija 1605, na kateri bo rojstni dan praznoval slovenski DJ Umek, se bo začela v soboto popoldne v Križankah, ob polnoči pa se bo prestavila v klub InBox.

Za elektronsko veselje na prostem bodo od 14. ure vsak po uro in 15 minut skrbeli didžeji Matthew Hoag, Dave Vega, Reset RobotS, Spektre Live, Sébastien Léger, Christian Smith in Umek. Zadnja dva sta tudi letošnja nominiranca za najboljšega techno didžeja, eno od 18 glasbenih nagrad, ki jih Beatport podeljuje za elektronske glasbene žanre.

V InBoxu se bo žur na dveh odrih nadaljeval do 6. ure zjutraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.