Sestra Nataše Pirc Musar tekmovala v resničnostnem šovu

Foto: Tomo Jeseničnik/POP TV
Foto: Tomo Jeseničnik/POP TV
Čeprav je takrat veljala za favoritinjo, se ni izšlo po načrtih.
Oglej si celoten članek

Tanja Pirc, ki smo jo pred dvema letoma lahko spremljali v šesti sezoni oddaje Masterchef Slovenija, je sestra letošnje kandidatke za predsednico države Nataše Pirc Musar.

Tanja je bila takrat v oddaji kot najstarejša tekmovalka, ki se je v šov prijavila sama, a priznala, da so ji ob tem ves čas stali ob strani vsi domači, ki so jo bodrili in podpirali. Takrat je veljala tudi za eno izmed favoritinj, a je morala šov žal zapustiti, zaradi tega, ker so jo premagala čustva in je izgubila fokus, kar je na koncu tudi priznala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:49 20. Oktober 2022.

    Tudi Nataša tekmuje. Kaj je pa predsedniška kampanija kot resničnostni šov?

  • 16:00 20. Oktober 2022.

    Kaj mediji ste to šele sedaj ugotovili? Gospa je že v šovu povedala, da je sestra Pirc MUsarjeve. Isto zagrebene, …

  • 11:14 20. Oktober 2022.

    tale je bistveno bolj simpatična...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.