Sestre Kardashian dobile zelo veliko konkurenco

Foto: Profimedia
Te tri lepotice so libanonski odgovor na sestre Kardashian.
Oglej si celoten članek

Sestre Kardashian so trenutno najbolj slavne sestre na svetu. S spletnimi objavami in resničnostnim šovom so si s pomočjo podjetne mame Kris Jenner zgradile pravi imperij. Slabo ne gre niti Kylie in Kendall Jenner, polsestram Kardashiank. Kylie se je pojavila na naslovnici revije Forbes, ki napoveduje, da bo lepotica v enem letu postala milijarderka. Že sedaj je s svojo kozmetično linijo namreč zaslužila 900 milijonov dolarjev.

Kakor koli že, kar znajo Kardashianke, znajo tudi sestre Abdel Aziz. Vsaj tako pravijo. Vse tri so izjemno lepe, imajo polne ustnice in ljubijo selfieje ter svoje življenje svetu razkrivajo v resničnostnem šovu The Sisters. Nadine, Alice und Farah Abdel Aziz so v Libanon sicer zaslovele s pomočjo svojega Instagram profila "StyleinBeirut", na katerem so svoje sledilce obveščale o modnih trendih.

Priimek Kardashian je v zadnjih letih postal blagovna znamka, enako kot The Sisters, vzdevek temnolasih lepotic iz Libanona. "Smo popolnoma drugačne, delamo druge stvari,“ poudarja Alice, najstarejša od omenjenih sester, kar pa ne drži popolnoma. Tako kot Kylie je tudi ona lansirala svojo linijo ličil. S takšnim uspehom kot Kylie, se Alice sicer še ne more pohvaliti, lahko pa se pobaha z razkošno poroko. Ta je bila za milijon evrov dražja od poroke Kim Kardashian s Kanyejem Westom, ki je stala 15 milijonov.

Lepotice pravijo, da se s slavno ameriško družino ne primerjajo, verjetno pa bi priznale, da jih primerjava ne moti, saj so ravno zaradi nje vzbudile zanimanje tujih medijev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:28 13. Julij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.