Seve se tri mesece po porodu vrača na sceno

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Priljubljena hrvaška pevka Severina, ki je pred tremi meseci povila svojega prvega otroka, se že vrača na glasbene odre.
Oglej si celoten članek

Severina se po večmesečni odsotnosti z glasbene scene vrača na glasbene odre. Simpatična pevka bo prvič po rojstvu sinčka Aleksandra februarja letos nastopila v sobotni finalni oddaji resničnostnega šova Survivor v Beogradu, v katerem se bo predstavila s svojo novo skladbo Italiana, poročajo hrvaški mediji. "Vem, da ste že zelo nestrpni, vendar zdržite še do sobote, ko lahko pričakujete premierni nastop z novo pesmijo v finalu Survivorja," je za svoje številne oboževalce zapisala na svoji Facebook strani.

Poleg slavne balkanske mame bosta v oddaji nastopila tudi Tony Cetinski in Nataša Bekvalac.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.