Seve v dvomih glede materinstva

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Hrvaška pevka Severina, ki je pred slabimi štirimi meseci povila sina Aleksandra, je priznala, da se ves čas sprašuje, ali je dobra mati.
Oglej si celoten članek

"Ni važno, koliko knjig prebereš, ne moreš vedeti vsega. Sprašujem se, ali sem samo avtomat za dojenje in menjanje plenic, a obkroža me veliko ljubezni," je za hrvaški Narodni radio dejala novopečena mamica in dodala, da se po nasvet še vedno obrača k prijateljicam. "Ko sem jih vprašala o prvih dneh z njihovimi otroki, sem dojela, da so vse hitro pozabile. Naporno je, a ko vidiš nasmeh, ki je namenjen tebi, resnično pozabiš na vse." Severina, ki se počasi že vrača na glasbene odre, je v intervjuju še razkrila, da se ves čas sprašuje, ali je dobra mati, saj je to zanjo povsem nova vloga.

Novinar pa je priljubljeno pevko vprašal tudi o paparacih pred porodnišnico, ki so več dni čakali na njen prihod, a zaman. "Nisem bila pri volji za fotografiranje in za urejanje pričeske. Takrat se nisem ukvarjala s sabo," je bila odkrita 40-letna zvezdnica.

Že na delu

In čeprav od rojstva sina še niso minili štirje polni meseci, je Severina že pripravljena na akcijo. Čez nekaj tednov jo že čaka snemanje novega videospota za pesem Italiana, ki se bo tokrat odvijalo na slavni hrvaški plaži Zrće. Ob tej priložnosti pa Seve poziva vse oboževalce, naj se ji pridružijo. "Na spletu bomo kmalu objavili koreografijo za pesem, potem pa bomo vse, ki si to želijo, povabili, da se nam pridružijo na snemanju. Potrebujemo velik prizor, približno 300 ljudi." Nova pesem ima na Youtubu že prek dva milijona ogledov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.