Seve zaradi bolezni odpovedala nastop

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Severina je nastop na festivalu Panonika Harmonika odpovedala tik pred zdajci. Namesto nje bo nastopila hrvaška pevka Danijela.
Oglej si celoten članek

Hrvaška diva Severina bi danes morala s svojim nastopom razveseliti obiskovalce festivala Panonika Harmonika v Cerkljah ob Krki, vendar jo je presenetila nenadna bolezen.

Seve se je že nekaj dni loteval nedolžen prehlad, vendar se je danes njeno zdravstveno stanje tako poslabšalo, da bi lahko nastop resno ogrozil njeno zdravje. Noseča pevka je seveda takoj upoštevala zdravnikov nasvet, saj ne želi ogroziti svoje nosečnosti.

Na pomoč ji je priskočila pevka in prijateljica Danijela, ki se je z dopusta v Dalmaciji z zasebnim letalom nemudoma pripeljala na Letališče Cerklje pri Krki. Tako bo namesto Severine na današnjem festivalu nastopila Danijela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.