Severina ima nov vroč posnetek

Nov Severinin video bo zagotovo imel široko občinstvo.
Oglej si celoten članek

Severina v teh dneh predstavlja novo pesem Generale, pri kateri sodeluje z Učiteljicami. Za pesem je posnela videospot, v katerem vnovič pokaže, da ve, kako zapeljati svoje občinstvo. V beli opravi, ki daje domišljiji prosto pot in na veliki postelji Severina ne skriva svojega izklesanega telesa. 

Pevka je dejala, da jo je pesem pritegnila, že ko jo je prvič slišala, saj je zelo melodična. Prepričana je, da jo bodo ženske z veseljem prepevale na vsa grla. Mi pa smo prepričani, da si bodo moški z veseljem večkrat ogledali videospot. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.