Severina izgubila skrbništvo nad sinom

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hrvaška glasbena diva Severina je danes izgubila dolgoletno sodno bitko z bivšim partnerjem.
Oglej si celoten članek

Po poročanju hrvaških in srbskih medijev, je sodnica Tea Golub danes zjutraj izdala začasni ukrep in razsodila, da bo Severinin sin živel s svojim očetom, srbskim poslovnežem Milanom Popovićem, in da oče samostojno skrbi za zdravje in vzgojo otroka. Ta začasni ukrep pomeni, da bi Severina Kojić danes morala sina predati Milanu, ki ga po odločitvi sodišča lahko odpelje v Srbijo ali na kak drug naslov in še naprej skrbi zanj. Pevkini zastopniki bodo poskušali to odločitev izpodbijati, glede na to, da je zoper Popovića vložena ovadba zaradi kršitve otrokovih pravic.

Severina naj bi po neuradnih informacijah 24sata morala Milanu plačati preživnino v višini 1200 kun (161 evrov), Milan pa ji je doslej plačeval 15 tisoč kun (2000 evrov).

Več o omenjeni kršitvi in sodni odločitvi si preberite TUKAJ. 

Video! Severinina nočna mora: Učiteljice trpinčile sina, vpletena policija!

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Milan Popović

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:15 28. November 2019.

    Joj, kaj pa sedaj, se bo Seve znašla na psihiatriji? A bo res Zurnal o vsem poročal vestno in izčrpno, …

  • 16:55 28. November 2019.

    kuja ena

  • 13:21 28. November 2019.

    Hvala bogu,upam le,da za otrokov razvoj ni prepozno....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.