Severina na sodišču napadla bivšega

Foto: Profimedia
Severina Kojić in Milan Popović na sodišču še kar bijeta bitko za sina Aleksandra.
Oglej si celoten članek

Severina in Milan, ki imata deljeno skrbništvo, sta se pred sodnikom tokrat sestala, da se dogovorita, katero osnovno šolo bo obiskoval njun sin Aleksandar. Milan si želi, da bi sin obiskoval zasebno mednarodno osnovno šolo in se naučil čim več tujih jezikov, medtem ko si Severina želi sina vpisati na osnovno šolo, ki je v bližini njenega doma in je mnenja, da se mora sin najprej dobro naučiti hrvaščine, saj je rojen kot Hrvat.

zmerljivke, dretje Severino bivši na sodišču zadržal več ur

A pevka ima dolgoletnega pravdanja očitno dovolj, saj je Milanu, po tem, ko je predstavil svoje argumente, pred sodno dvorana vpričo vseh zabrusila, da je navaden "kmetavz". Milan se na njen napad menda ni odzval, piše srbski Blic. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.