Severina naj bi se bala za sina

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Se Severina boji, da ji bo Milan vzel otroka?
Oglej si celoten članek

Severina naj bi bila nad koncem zveze z Milanom Popovićem zelo razočarana. Verjela je namreč, da jima bo uspelo najti rešitev in nadaljevati skupno pot. A so se stvari žal poslabšale … Konec zveze je prejšnji teden potrdil pevkin menedžer. "Odtujila sta se, tako čustveno kot fizično,“ je izdal neimenovani vir.

Pevka v strahu

Par ima 17-mesečnega sina Alexandra. Po pisanju 24sata naj bi se Severina bala, da ji bo Milan otroka vzel. Seve naj bi zato v postopku za določitev skrbništva že zaprosila, naj se njenemu nekdanjemu partnerju sina dovoli videti le na Hrvaškem. A to še ni vse. Obisk mora biti nadzorovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.