Severina očarala Milanove starše

Foto: Žurnal24 Severina je očarala Popovićeve starše. (Foto: Nik Rovan)
Severina je spoznala starše svojega izbranca, ti pa naj bi bili nad njo popolnoma navdušeni.
Oglej si celoten članek

Srbski poslovnež Milan Popović je hrvaško pevko Severino odpeljal v Beograd, kjer jo je predstavil svojim staršem. Ti so po poročanju srbskih medijev navdušeni nad sinovo izbranko, še posebej pa naj bi jih očarala njena karizma. Seve je tako dobila blagoslov Milanovih staršev, pišejo hrvaški mediji.

Njuno zvezo pa niso blagoslovili le Milanovi starši, temveč tudi Severinina mama Ana, ki je Milana spoznala pred kratkim. Zvezi srbskega poslovneža in hrvaške pevke ne nasprotuje niti Milanova osebna astrologinja, ki meni, da je Severina prava ženska za srbskega bogataša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.