Severina pokazala svojo mamo!

Foto: Jani Ugrin
Foto: Jani Ugrin
"Ko je ni bilo doma, je bil to zame dom brez srca.“
Oglej si celoten članek

Včeraj so na hrvaškem praznovali materinski dan. Svoji mami se je poklonila tudi pevka Severina, ki je ob skupnem posnetku zapisala: "To je moja mama, kdor jo pozna, jo ima rad – vesela, okretna, lucidna, duhovita in še bila lahko naštevala … In to pri 82. letih. Ko je ni bilo doma, je bil to zame dom brez srca.

Severina tudi pravi, da ji je dala, ko ji je bilo najtežje v življenju, dobre nasvete. Rekla je: "Hčerka, poslušaj, samo pojdi naprej in ne razmišljaj o preteklosti. To je minilo in kar je minilo, je minilo … /.../Poslušaj, hčerka, ti veš, kdo si, in tvoja mama ve,  kdo si, pa če se cel svet obrne proti tebi, tudi „on tam zgoraj“ ve. Verjemi vase, si me slišala.“

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.