Severina postala obraz Skeyndorja

Foto: Žurnal24 Severina, Skeyndor, kozmetika, zaščitni obraz Foto: Žurnal24 Severina, Skeyndor, kozmetika, zaščitni obraz Foto: Žurnal24 Severina, Skeyndor, kozmetika, zaščitni obraz Foto: Žurnal24 (Foto: Žarko Bašić/Pixsell) Foto: Žurnal24 Severina, Skeyndor, kozmetika, zaščitni obraz
Hrvaška pevka Severina je postala zaščitni obraz ene od španskih kozmetičnih hiš.
Oglej si celoten članek

V zagrebškem fitnes in spa centru je Severina Vučković predstavila izdelke španske kozmetične hiše Skeyndor. Postala je namreč njihov zaščitni obraz. Pevka se je pojavila v rdeči Gaultierjevi obleki z odkritim hrbtom. Nasmejana do ušes je pozirala, s svojo brezhibno podobo pa je 38-letnica navdušila vse navzoče.

Med poziranjem pa je očitno prišlo do slabe osvetlitve, saj je med drugim pokazala kar nekaj majhnih napakic. Ko se je nasmejala, se je zgornja ustnica med šobo nagubala, na čelu pa so se videle nenavadne zareze.

Kremo je pevka odkrila pred dvema letoma v Barceloni čisto po naključju. Ker je ostala brez svoje, je kupila prvo, ki so ji jo priporočili. "Nisem se mogla odločiti za eno od razstavljenih, pa sem vzela testno od Skeyndorja, ki mi ga je ponudila prodajalka. Naslednji dan sem se vrnila in kupila kremo," je povedala. Krema iz linije Corrective, ki jo uporablja priljubljena pevka, se uporablja za zmanjševanje oziroma preprečitev gub.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.