Severina postala prodajalka

Foto: Žurnal24 (Foto: Youtube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Lepa pevka Severina je šokirala obiskovalce bencinske črpalke v Desincu, ko so jo zagledali na drugi strani prodajnega pulta.
Oglej si celoten članek

Pevka, ki je pred kratkim postala zaščitni obraz ene od energetskih družb, je tam snemala reklamo za novo kampanjo z naslovom Vsak kupec je zvezda.

"V čast mi je biti zaščitni obraz te kampanje. Ideja, da je vsak kupec zvezda, mi je zelo všeč in vesela bom, če bom k temu pripomogla. Vsak kupec si zares zasluži, da ga obravnavajo po zvezdniško," je povedala  pevka, ki se je v vlogi prodajalke zelo dobro znašla.

Presenečeni kupci so se spraševali, kaj pevka tam počne, sama pa jim je šaljivo odgovarjala, da takrat, ko ne poje na koncertih, pač dela na bencinski črpalki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.