Severina pričakuje sina

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Noseča hrvaška diva Severina naj bi na začetku tega tedna nehote izvedela za otrokov spol.
Oglej si celoten članek

"Severina pričakuje dečka," pravijo njeni najbližji prijatelji, ki so za hrvaške medije zaupali, da je prelepa nosečnica za otrokov spol izvedela po naključju. Severina namreč spada med starejše nosečnice, zato hodi na dodatne preglede. Čeprav Seve ni želela izvedeti otrokovega spola, naj bi ji na enem izmed  pregledov zdravnik zaupal, da pod srcem nosi dečka.

Severinin partner, srbski poslovnež Milan Popović, je ob novici zajokal od sreče, pravijo pevkini prijatelji in dodajajo, da je Seve videti srečna kot še nikoli. Nosečnost prenaša zelo dobro, minile so tudi že jutranje slabosti. Novice o otrokovem spolu pa ni želel potrditi Severinin menedžer Tomica Petrović: "Mislim, da so v tem trenutku vsa namigovanja neprimerna," je povedal za hrvaške medije.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.