Severina priznala, da je samska

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Potem ko se je po medijih že nekaj časa pisalo, da med Severino in njenim izbrancem Milanom škriplje, je pevka zdaj končno priznala, da je ljubezni konec!
Oglej si celoten članek

Že avgusta smo pisali o tem, da naj bi bila zveza med Severino in Milanom Popovićem na majavih tleh. Pevkin menedžer je govorice kasneje zanikal, zdaj pa jih je Severina za hrvaško revijo Gloria potrdila. "Res je, nisva več skupaj," je bila kratka in jedrnata. Dodala je, da je ljubezen med njima enostavno izginila, kot razlog za razhod pa je navedla, da sta si popolnoma različna. "Trudila sva se, a ni šlo. Dolgo sem premišljevala o tem in odločitev o razhodu ni bila lahka," je še povedala za omenjeno revijo. Med drugim je razkrila še, da Milan že dva meseca ni videl svojega sina, ob čemer je sarkastično pripomnila, da jo veseli, da je kljub temu tako plemenit, da donira inkubatorje in posteljice za tuje otroke.

Milan in Severina sta bila skupaj dobri dve leti, februarja letos pa sta dobila sina Aleksandra. Svoje razmerje sta vedno opisovala kot nekaj čarobnega, drug o drugem pa sta našla samo lepe besede. Kako si bosta delila skrbništvo, ni znano, je pa Severina pred kratkim krstila svojega sinčka, a Milana tudi takrat ni bilo na spregled.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:37 11. Oktober 2012.

    Dve leti... To sovpada z obdobjem, ko izgine del čustev, oziroma potihnejo. Zaljubljenost gre, za ljubezen pa je potrebno še …

  • 08:28 11. Oktober 2012.

    ..kaj pa info o domnevni posvojitvi, (ker si baje želita še enega otroka) ki je bila včeraj objavljena na zadovoljna.si?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.