Severina se je odrekla petkam

Foto: Jurica Galoić/Pixsell Severina Foto: Jurica Galoić/Pixsell Severina Foto: Jurica Galoić/Pixsell Severina Foto: Jurica Galoić/Pixsell Severina
Hrvaška pevka Severina, ki je včasih prisegala na petke, jih je zdaj pospravila globoko v omaro. Zvezdnica pravi, da se jim je zaradi nosečnosti povsem odrekla in da po novem nosi le čevlje z nizko peto.
Oglej si celoten članek

Severina je zaradi trebuščka povsem spremenila svoj stil. Oblači se manj izzivalno, razliko pa je opaziti predvsem na njenih stopalih, saj jih zdaj ne krasijo več vrtoglave pete, temveč čevlji z nizko peto, v katerih se počuti udobneje. Pevka pravi, da to ni navodilo zdravnika in da se je za to odločila sama. "Začutila sem potrebo po čevljih z nizkimi petami, prav tako zdaj veliko nosim široke majice in obleke. V svoji omari imam stvari, ki so se mi prej zdele prevelike, zdaj pa so mi ravno prav," je o spremembi svojega stila povedala 39-letna zvezdnica, ki se nadvse veseli rojstva prvega otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.