Severina se je slekla na odru

Foto: Marko Jurinec/Pixsell Severina Foto: Marko Jurinec/Pixsell Severina Foto: Marko Jurinec/Pixsell Severina
Hrvaška pevka Severina je sinoči navdušila svoje oboževalce v Varaždinu, kjer je nazadnje nastopila pred 20 leti. Morda se je ravno zato odločila, da jim pokaže malce več ...
Oglej si celoten članek

Severina je včeraj v sklopu turneje Dobrodošao u klub v Varaždinu oboževalce zabavala kar dve uri in pol, največ kričanja in navdušenja pa je požela, ko se je s pomočjo plesalcev slekla do črnega nedrčka. Seve je sinoči sicer spet blestela v brezhibnih kreacijah in odlični koreografiji, kar smo v Ljubljani lahko videli že maja.

Sicer pa se je o 41-letni pevki pisalo že včeraj, ko je pred omenjenim koncertom na tiskovni konferenci izpadla prava diva. Zakaj, si preberite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:28 9. November 2013.

    Ha ha Smo videli že veliko več ha ha ha

  • 18:20 9. November 2013.

    Severina rules! (everywhere)

  • 16:34 9. November 2013.

    Severina se je slekla na odru<br />-------------<br />dejze bluzit , slekla se je v porniču !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.