Severina se je zredila in razgalila

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Severina je znana po tem, da na odru rada razkrije dobršen del svojega telesa, in tudi na zadnjem koncertu se je odločila za prav posebno modno kombinacijo.
Oglej si celoten članek

50-letna pevka Severina se je za koncert v Poreču odločila za zelo nenavadne kavbojke modne znamke Mugler, katerih cena na spletni strani Nordstrom znaša tisoč evrov. Kombinirala jih je s topom, ki ima prosojne detajle. S koncertom je Severina zaznamovala zaključek glasbenega dela programa "Poreško poletje". Poleg tega, da je občinstvo navdušila s svojimi uspešnicami, je mnoge navdušila tudi s svojo izbiro oblačil, ki več razkrijejo, kot pokrijejo.

Njene fotografije je všečkalo že več kot 34.000 ljudi, vsi pa so v komentarjih pohvalili njen drzni videz. To je le nekaj izmed komentarjev, ki so sledili objavi: "Lepa in prečudovita ženska! Tudi ta neumni kombinezon ji pristaja. Če bi si nadela vrečo, bi bila videti fenomenalno. Ni ji para! Vse ti ustreza in to je to! Kraljica stajlinga." Pohvalila jo je tudi modna oblikovalka Matija Vuica, ki je svoj "ajoj" komentirala z občudujočim všečkom. Poleg številnih pohval za svoj drzni videz je prejela tudi pohvale za svoj koncert, ki ga je sodeč po komentarjih odlično opravila. "Bilo je čudovito, hvala za vse! Super ste bili," so zapisali.

Severina je sicer nedavno razkrila, da se je zredila za nekaj kilogramov, zaradi česar se ne stlači več v svoja stara oblačila. "Želela sem nositi stare obleke, a ena dobra novica, Severina se je zredila," je razkrila pevka med koncertom na Velikem letnem odru v Opatiji. Nato je z nasmeškom na obrazu dodala: "Lahko se proprosto redimo."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.