Severina spet presenetila

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Hrvaška pevka Severina se je po razpadu zveze z Milanom Popovićem v začetku tedna prvič pokazala v javnosti. Seve je presenetila z dobro voljo in novo pričesko.
Oglej si celoten članek

Potem ko je Severina končno priznala, da je razmerja z očetom njenega otroka konec, se je končno spet pokazala v javnosti. V začetku tedna se je udeležila premiere predstave Pričaj mi o Gorkome, kjer so jo vsi prisotni z zanimanjem opazovali.

Seve se je ves večer smehljala in bila dobre volje, o grenkem koncu z Milanom pa ni bilo niti sledu. Presenetila je tudi z novo pričesko, ki zagotovo priča o tem, da je 40-letna pevka pripravljena na novo poglavje v življenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:14 8. November 2012.

    Ma je slabo spala al kaj, zgleda čudn.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.