Severina z novimi seksi fotografijami

Foto: Facebook: Viktor Drago, Goran Matijašec Severina Foto: Facebook: Viktor Drago, Goran Matijašec Severina Foto: Facebook: Viktor Drago, Goran Matijašec Severina Foto: Facebook: Viktor Drago, Goran Matijašec Severina Foto: Facebook: Viktor Drago, Goran Matijašec Severina Foto: Facebook: Viktor Drago, Goran Matijašec Severina
Priljubljena hrvaška pevka Severina je ob svojem 40. rojstnem dnevu, ki ga je praznovala 21. aprila, na Facebooku svoje zveste oboževalce razveselila z novimi seksi fotografijami.
Oglej si celoten članek

Seksi hrvaška pop diva Severina, ki je pred dvema mesecema povila svojega prvorojenca, je pred dnevi na svoji Facebook strani v znak zahvale za vse rojstnodnevne čestitke, ki jih je prejela od svojih zvestih oboževalcev, objavila vroče slike, na katerih pozira v prosojnem čipkastem bodiju. "Na koncu tridesetih … vseeno sem le vaša, vam pripadam tako letos kot vsa ostala leta. Ko sem bila žalostna, ste me tolažili z aplavzom in me imeli radi bolj kot nekateri, ki so bili v moji bližini. Vesela sem, da imam danes priložnost, da se vam zahvalim. Vaša Severina," je še zapisala na svojem zidu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.