Severina z rokavico okoli vratu

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL Severina rokavica torbica Foto: Slavko Midzor/PIXSELL Severina rokavica torbica Foto: Žurnal24 rokavica ogrlica
Severina rada preseneti z drznimi kombinacijami, tokrat pa je pozornost pritegnila z ekstravagantnim modnim dodatkom.
Oglej si celoten članek

Okoli vratu je namreč na daljši verižici nosila črno usnjeno rokavico, ki se lahko uporablja tudi kot minitorbica, modne znamke Maison Martin Margiele for H&M. Z nenavadno ogrlico je zvezdnica nadgradila kombinacijo črne obleke z nesimetričnim krilom, veliko pisemsko torbo v roki in spredaj odprtimi gležnjarji.

Bolj kot s črno obleko pa nam je ogrlica všeč v kombinaciji s prevelikim dolgim plaščem v temnomodrem odtenku ter z letos zelo modnimi širokimi rameni in rokavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.