Severini bivši za 8. marec poslal bizarno "darilo"

Foto: Jani Ugrin
Foto: Jani Ugrin
"To mora biti ljubezen," pravi pevka.
Oglej si celoten članek

Severina je včeraj na Instagramu pokazala pošto, ki ji jo je na dan žena poslal bivši partner Milan Popović, s katerim se že več let po sodiščih prerekata glede skrbništva nad sinom Aleksandrom

A ta gesta ima še bolj zanimivo nadaljevanje. Sodna razprava, na katero sta v pismu vabljena Severina in njen bivši odvetnik, bo potekala točno na pevkin 50. rojstni dan, 21. aprila. 

Severina je ob objavi hudomušno zapisala: "Kakšna krasna čestitka za dan žena. Vabijo me za rojstni dan, prekrasno. Človek bi rekel, da pravna država funkcionira, zmotili so se v priimku. Takšnih imam več kot sto. To mora biti ljubezen. Srečen dan žena."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.